Go to Top

59.Tahıl Viskisi nedir?

Çavdar, buğday ve malt arpa gibi tahılların karışımından üretilen ikinci viski çeşidi Tahıl Viskisi’dir. Kontinü sistemde damıtılan bu içki, Single Malt viskiye kıyasla daha yumuşaktır ve daha hafif aromalara sahiptir. Tahıl viskisi nadiren tek başına tüketilir, genelde Malt viskiyle karıştırılarak Blended İskoç Viskisi üretiminde kullanılır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”