Go to Top

74.Konyaklar meşe fıçıda olgunlaştırılır mı?

Birçok konyak bir yıl kadar yeni meşe fıçılarda olgunlaştırılır, olgunlaşma süreci daha sonra eski meşe fıçılarda devam eder. Olgunlaşma süreci içkinin yumuşamasını ve meyveli kek, kuru meyve, vanilya, kızarmış ekmek, fındık ve baharat gibi aromalar geliştirmesini sağlar.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”