Go to Top

75. Konyaklar kupaj yapılır mı?

Olgunlaşma sürecinden sonra, daha tutarlı ve zengin bir nihai içki elde etmek amacıyla genelde farklı yıllardan konyaklarla kupaja girer. Kupajdan sonra belirli yaş ibareleriyle sınıflandırılarak satışa sunulur. Bu stiller konyak etiketinde yer alır ve kupajdaki en genç konyağın yaşı belirtilir.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”