Go to Top

 ***Yeni program dönemimiz ekim ayından itibaren başlayacaktır.
Yükleniyor Etkinlikler

« All Etkinlikler

  • Bu event geçti

Wine&Dine: Beraber Az Mı Tuz Ekmek Yedik

26 Ekim-19:00/22:00

“Bizler, Gümrülü ve Karslı kadınlar aramızdaki kapalı sınıra rağmen birlikte pişirdik, yedik-içtik, ağladık ve güldük. Tıpkı bir zamanlar olduğu gibi ‘Beraber Az mı Tuz Ekmek Yedik’ diyerek yola çıktık…”

“Beraber Az mı Tuz Ekmek Yedik” çalışmasını gerçekleştiren ekipten Takuhi Tovmasyan, Gram ekibinin desteğiyle bu defa sizler için 26 Ekim günü Iwsa’da kuruyor. Bu çalışmayla aynı adı taşıyan belgeseli de izleyeceğimiz bu akşamı kaçırmayın! Detaylı bilgi için; 02122529161

Detaylar

Tarih:
26 Ekim
Saat:
19:00/22:00

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”