Go to Top

Gastronomi Meraklılarına Hediye Önerileri

Coravin

Coravin

Aksesuarlar ve Atölyeler…
  • Coravin(Mantar açılmadan şişeden, şarap servisi yapmayı mümkün kılar)
  • Paşabahçe Nude Serisi
  • Whiskey Rocks (Viskisini gereksiz yere sulandırmayı sevmeyenler için)
  • Soy Bakır (Kadıköy)
  • Aeropress, Chemex, Hario V60 gibi kahve demleme ekipmanları
  • IWSA’nın tek günkük,temalı atölyeleri (bkz. Seminerler)
Film Önerileri…No_reservationssomm film
  • The Secret Of Santa Vittoria
  • A Walk in the Clouds
  • Sideways
  • Mondovino
  • Somm
  • A Good Year
  • Bottle Shock
  • Champagne Charlie
  • Angel’s Share
  • Hundred Foot Journey
  • No Reservations
  • Chef
  • Haute Cuisine
  • Ratatouille
  • Le Chef
  • Chocolat
    wine folly
  • Julie&Julia
  • Tampopo
  • Jiro Dreams of Sushi
  • Big Night
  • Burnt
  • Soul Kitchen
Kitap Meraklıları için…
  • Wine Folly “Essential Guide to Wine”
  • Lonely Planet “Wine Trails” ve “Food Trails”
  • Andrew Dornenburg ve Karen Page “What to Drink with What You Eat”
  • Vedat Ozan “Kokular”, “Parfümler” , “Kültürler”
  • Oz Clarke “The History of Wine in 100 Bottles: From Bacchus to Bordeaux and rakı ansiklopedisiBeyond”
  • Berrin Bal Onur ve Neşe Aksoy Biber “Peynir Aşkına”wine&war
  • Donald Kladstrup and Petie Kladstrup“Wine&War”
  • Mark Kurlansky “Yemelik Öyküler”
  • George Taber “The Judgement Of Paris”
  • Benjamin Wallace “Milyonerin Sirkesi”
  • Tom Standage “6 Bardakta Dünya Tarihi”
  • Dave Broom “The World Atlas of Whisky: New Edition”
  • Michael J. Jackson “Whiskey: The Definitive World Guide”
  • Ahmet Uhri “Apeynir aşkınanadolu Mutfak Kültürü’nün Kökenleri”
  • Jonathan Hennessey and Mike Smith“The Comic Book Story of Beer: The World’s Favorite Beverage from 7000 BC to Today’s Craft Brewing Revolution”
  • Reyhan Yaman  “Likör Hikayeleri”
  • James Hoffmann“The World Atlas of Coffee: From Beans to Brewing”
  • Kolektif “Rakı Ansikopedisi
  • Burak Onaran “Mutfaktarih”

 

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”