Go to Top

Home Example 6

My Blog

MILKY MARGARITA

Malzemeler:

80 ml Tekila
1 çay kaşığı milky oolong
40 ml Portakal Likörü
40 ml badem veya vanilya sütü
Kırık buz

 
Hazırlanışı:
Tekilayı 75 dereceye kadar ısıtıp çayın üstüne dökün. Karışımı 4 dakika

Devamını Oku

DOM PERIGNON

Şampanya tarihi için muhtemelen en önemli yıl 1668’dir. Çünkü bu yılda 29 yaşındaki Benedictine keşişi Dom Pierre Pérignon Champagne’de bulunan şarap üretimi ile ünlü “Abbaye d’Hautvillers” manastırına gelmiştir.  Pérignon baş rahip tarafından manastır mahzen

Devamını Oku

JAMES BUSBY

İlk asmayı Fransa ve İspanya’dan Avustralya’ya getirdiği için Avustralya şaraplarının babası olarak bilinen James Busby 1824’te Hunter Nehri kıyısında 800 hektarlık bir bağı yönetmeye başlamıştır. Avustralya’da Liverpool’a yakın bir yerde kimsesiz çocukları bağcılık

Devamını Oku

JANCIS ROBINSON

1950 yılında doğan Robinson Oxford Üniversitesinden mezun olmuştur. Şarap sektöründen olmayan ilk “Master of Wine” olan Jancis Robinson OBE (Order of The British Empire) nişanı sahibidir. The Oxford Companion to Wine,  Wine Grapes,

Devamını Oku

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”