Go to Top

Home Example 8

500+ Google Fonts

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Learn More

Unlimited Page Variants

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Learn More

From The Blog

1 Konu 1 Yazar: Ercüment Büyükşener, Dijital Gastronomi Mümkün Mü?

Eskiler hep der ya “Eski köye yeni adet getirme” diye, işte şu an tam da yeni adetleri, yeni düzeni ve yeni kavramları konuşma zamanı. Üstelik bu yeni adetler küresel bir köy olan dünyayı değiştirmeye devam ederken…

Dijital araç ve gereçlerin hayatımıza girmesiyle önce iletişim alışkanlıklarımız değişmeye başladı. İletişim alışkanlıkları ve beklentiler değiştikçe de; aslında

Devamını Oku

MILKY MARGARITA

Malzemeler:

80 ml Tekila
1 çay kaşığı milky oolong
40 ml Portakal Likörü
40 ml badem veya vanilya sütü
Kırık buz

 
Hazırlanışı:
Tekilayı 75 dereceye kadar ısıtıp çayın üstüne dökün. Karışımı 4 dakika beklettikten sonra bir süzgeç yardımıyla shaker’a dökün. Karışıma portakal likörü ve buz ekleyerek iyice karıştırın. Servis ederken yine bir süzgeç

Devamını Oku

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”