Go to Top

HOT BUTTERED RUM

Malzemeler:

  • 1 çay kaşığı esmer şeker
  • 120 ml sıcak su
  • 60 ml koyu rom
  • 1 yemek kaşığı tereyağ

Isıya dayanıklı bir bardağa sıcak suyu ve esmer şekeri ekleyerek eriyene kadar karıştırın, ardından romu ilave edin ve son olarak tereyağını koyun. Üzerine fındık serperek servis edebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”