Go to Top

JEAN ANTHELME BRILLAT-SAVARIN

Asıl mesleği hukuk ve politika üzerine olan Savarin gurme kimliği ile bilinir. Şef değildir fakat tüm zamanların en ilham verici yemek yazarlarındandır. “ThePhysiology of Taste” kitabının yazarıdır. En ünlü sözü “Tell me what you eat, and I will tell you what you are.” yani “Bana ne yediğini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim”dir.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”