Go to Top

KAHVE ATÖLYE ÇALIŞMALARI

kahve1

Kahvenin Kimyası: Aromalara Yolculuk

Kronotrop Coffee Roastery temsilcileri Sabiha Apaydın ve Umut Gökdeniz tarafından yapılacak olan “Temel Kahve Eğitimi” kapsamında kahve çekirdekleri, kahve öğütme ve kavurma tekniklerinin, kahve malzeme ve ekipmanlarının anlatıldığı bu atölye sizleri bekliyor.
Tarih: 28 Şubat 2017
Saat: 19:00-21:30
Başvuru Formu

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”