Go to Top

KIR ROYALE

iwsa_aralık_kirroyaleMalzemeler

  • 15 ml Crème de Cassis
  • 160 ml Şampanya
  • Limon Kabuğu

Crème de Cassis’i soğutulmuş flüt kadeh içine dökün. Üzerine yavaşça şampanyayı ekleyin. Limon kabuğunu kadehin ağzında gezdirin. Limon kabuğunu kıvırarak bardağın içine atarak süsleyebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”