Go to Top

Ocak Ayında Düzenlediğimiz Wine&Dine Atölyelerimiz

THE NOSE MEETS THE CHEF

 

Tarih: 26.01.2017

Saat: 19:00-21:30

Yer: IWSA -Restoran Alanı-

Şef: Tuncay Gülcü

Konuşmacının Adı: Vedat Ozan

Şarap Uyumu: Ayça Budak. (Ayça Budak hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız)

 

“The Nose Meets the Chef” atölyesi; parfümer Vedat Ozan’ın belirlediği kokular, Tuncay Gülcü’nün hazırladığı eşsiz lezzetler, ve Ayça Budak’ın şarap uyumlarıyla gerçekleşen sıra dışı bir gastronomik deneyim. Kokuların damakta ve burunda bıraktığı etkinlere tanıklık edeceğiniz bu benzersiz etkinliği kaçırmayın.

 

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”