Go to Top

ROSADO SANGRIA

Malzemeler:

  • 45 ml Brandy
  • 45 ml portakal likörü
  • 1 şişe roze şarap
  • 350 ml soda
  • 2 çay kaşığı şeker
  • 1 portakal
  • yarım limon
  • 1 Misket limonu
  • Ahududu ve böğürtlen veya şeftali
  • Buz

Büyük cam  bir sürahiye dilediğiniz meyveleri ekleyiniz.Ardından başka bir kapta brandy,portakal likörü ve şekeri karıştırıp büyük sürahiye ekleyiniz.En son olarak iyi soğutulmuş roze şarabı da katıp ve karıştırarak karışımı elde edebilirsiniz. Servis etmeden önce en az 2 saat, en ideali bir gece buzdolabında soğutunuz. Servis edeceğiniz zaman sodayı ekleyip karıştırın.Buz konulmuş kadehlerde servis edebilirsiniz. Dilimlenmiş meyve ile de süsleyebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”