Go to Top

ŞAMPANYA KOKTEYLİ

İWSA_KOKTEYL-03

Malzemeler

  • 20 ml Konyak veya Brendi
  • 1 adet Küp Şeker
  • 1-2 bar kaşığı Bitters
  • Şampanya

Soğultulmuş flüt kadeh içerisine, küp şekeri bitters ile eritin. üzerine brendiyi ekleyip, kalanı şampanya ile tamamlayın. Daha bitter bir tat isterseniz, öncesinde bardağın kenarlarına portakal kabuğu sürebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”