Go to Top

ŞARAP ATÖLYE ÇALIŞMALARI

Wine & Dine

Bir ülke, bir bölge, bir malzeme ya da hikayeden yola çıkılarak ünlü şefler ve IWSA uzmanlarının beş temel tadı baz alarak hazırladıkları, yemek şarap uyumu mönülerinin atölye çalışmalarıdır.

Güncel Wine&Dine Atölye Çalışmalarımız için tıklayınız…

 

 

 

 

 

 

 

Bölge Bölge Anadolu Şarapları

 

Anadolu’da şarap tarihi, üretim bölgeleri ve Karalahna’dan Adakarası’na, Vasilaki’den Yapıncak’a farklı Anadolu üzümlerinin anlatılacağı bu atölyenin son gününde yerel yemekler ve Anadolu üzümleriyle şarap uyumlarını da deneyeceğiz.

 

Daha fazlasını okumak için tıklayınız…

 

 

 

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”