Go to Top

Şubat Ayında Düzenlediğimiz Wine&Dine Atölyelerimiz için Tıklayınız…

İSTANBUL’UN SEMT HİKAYELERİ VE LEZZETLERİ

 

Tarih: 24.02.2017

Saat: 19:00-21:30

Yer: IWSA -Restoran Alanı-

Şef: Didem Şenol (Gram’ın Şefi)

Konuşmacının Adı: Saffet Emre Tonguç 

Şarap Uyumu: Ayça Budak. (Ayça Budak hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız)

 

 

Kanlıca’dan Vefa’ya, Yeşilköy’den Çengelköy’e, İstanbul’un meşhır lezzetlerini ve semt hikayelerini keşfetmeye hazır mısınız? Tarihçi, seyahat yazarı ve profesyonel reshber Saffet Emre Tonguç’un anlatımıyla, İtanbul semt hikayelerine, şef Didem şenol’un emtlerin meşhur lezzetlerinden oluşan menüsü ve IWSA yöneticisi  Ayça BudaK  tarafından yapılan şarap uyumlarının eşlik edeceği atölye çalışmamıza bekliyoruz.

*Kontenjanımız 26 kişi ile sınırlıdır!   

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”