Go to Top

WHISKY SOUR

İWSA_KOKTEYL-06

1800’lerin ortalarında yapılmış klasik bir kokteyldir. Baston Sour, Frisco Sour ve Park Lane gibi çeşitleri vardır.

Malzemeler

  • 50 ml Bourbon Whisky
  • 25 ml Limon Suyu
  • 12,5 ml Şeker Şurubu
  • 3-4 bar kaşığı Bitters

Tüm malzemeleri içinde buz olan shaker’a ekleyip, iyice karıştırdıktan sonra, tumbler bardakta servis edilir. Dilerseniz kokteylinizi limon dilimi ve şeker kirazı ile de süsleyebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”