Go to Top

Wıne&Dıne

Her ay farklı temalar üzerinde oluşturduğumuz güncel wine&dine atölye çalışmalarımızı aşağıda bulabilirsiniz:


BAHARIN SAKATAT HALİ

 

Tarih: 12.04.2017

Saat: 19:00-21:30

Yer: IWSA -Restoran Alanı-

Şef: Esra Acar

Konuşmacının Adı: Tuba Şatana

Şarap Uyumu: Ayça Budak. (Ayça Budak hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız)

 

 

Gastronomi yazarı Tuba Şatana ve şef Esra Acar’ın birlikte hazırladıkları “Baharın Sakatat Hali” menüsü, IWSA yöneticisi Ayça Budak’ın şarap uyumları ile, tam bir lezzet şölenine dönüşüyor.Baharın getirdiği lezzetleri karşılamak için 12 Nisan akşamı IWSA’da buluşalım.

*Kontenjanımız 26 kişi ile sınırlıdır!  

Mart Ayında Düzenlediğimiz Wine&Dine Atölyelerimiz için Tıklayınız…

Şubat Ayında Düzenlediğimiz Wine&Dine Atölyelerimiz için Tıklayınız…

Ocak Ayında Düzenlediğimiz Wine&Dine Atölyelerimiz için Tıklayınız…

[contact-form-7 id=”4928″ title=”Başvuru Formu_7″]

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”