Go to Top

WSET 2. Seviye Yüksek Alkollü İçkilerde Yeterlilik Programı

WSET2.Yuksek-Alkollu-Ickilerde-Yeterlilik-Programi

Tarih: Yeni tarihler netleştiği zaman eklenecek.

Yer: IWSA Sınıf 1

Saat:19.00-21.00

Program Dili: İngilizce

Programın  Amacı: Yüksek alkollü içkilere temel bir girişin yanı sıra, pazarlama ve servis konusunda da bilgiler vermektir.

Ön Koşul: Derse katılımın herhangi bir ön koşulu bulunmamaktadır.

Kimler Katılabilir?

  • Yüksek alkollü içkiler konusunda temel bilgi seviyesinin üzerine ekleme yapmak isteyen,
  • Sektörde çalışan profesyoneller veya bu sektördeki bilgi birikimini arttırmak isteyenler,
  • Yüksek alkollü içkiler konusundaki ilgisini daha üst seviyeye çıkarmak isteyen sektör dışından da kişiler  ayrıca katılabilmektedir.

*Kontenjanımız 30 kişiliktir.

PROGRAM İÇERİĞİ

  • Yüksek alkollü içki sektörü
  • Üretim
  • Brendi
  • İskoç viskisi
  • Viski
  • Rom
  • Votka
  • Tekila
  • Cin ve diğer aromalı içkiler
  • Likörler ve meyve içkileri
  • Yüksek alkollü içki satışı ve servisi
  • WSET 2. Seviye Yüksek Alkollü İçki Tadımında Sistematik Yaklaşım

SINAV

50 soruluk test sınavı olacaktır.

Süre: 60dk.

Sınavdan geçer not alan kişiler uluslararası geçerliliği olan “WSET 2. Yüksek Alkollü İçkilerde Yeterlilik” Sertifikası almaya hak kazanacaklardır.

55-74   PASS

75-84   PASS WITH MERIT

85-100 PASS WITH DISTINCTION

www.wsetglobal.com

[contact-form-7 id=”4937″ title=”Başvuru Formu_wset2distile”]

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

- -


“Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir.”