• ETKİNLİK TAKVİMİ chevron_right
  • HAKKIMIZDA
    • Vizyon - Misyon
    • Erişilebilirlik
    • İnternet Sitesi Kullanım Şartları
    • Kişisel Verilerinizi Koruyoruz
    • Erişilebilirlik Bildirgesi
    • Sosyal Medya Topluluk İlkeleri
    • Akreditasyonlar
    • Sınıflar
    • Uzmanlarımız
    • Galeri
    • İletişim
    İletişim

    E-Posta:

    [email protected]

    Telefon:

    +90 ​549 538 37 68

    Adres:

    Büyükdere Caddesi Bahar Sokak No:13 River Plaza Kat:28 34394 Şişli/İstanbul

  • FERMENTE VE DİSTİLE İÇECEK KÜLTÜRÜ
    • Distile İçecek Kültürü
      • Distile İçki Terimleri
      • Distile 101
      • Kokteyller
      • Rakı Duyusal Çemberi
      • Rakı 101
      • Rakı Tarihi
      • Whisky 101
      • Viski Tarihi
      • Rakı Terimleri
      • Viski Terimleri
    • Şarap Kültürü
      • Şarap 101
      • Şarap Tarihi
      • Şarap Terimleri
      • Şarap Terimleri Nasıl Okunur?
      • Kırmızı Şarap Nasıl Yapılır?
      • Roze Şarap Nasıl Yapılır | 6 Adımda Roze Şarap Yapımı
      • Beyaz Şarap Nasıl Yapılır?
      • Anadolu'nun Yerel Üzümleri
      • Türkiye'de Bağ Bozumu
    Bloody Holly Chipotly

    Bloody Holly Chipotly

    Kokteyl tariflerini, malzeme önerileri ve püf noktalarıyla keşfedin.

  • GASTRONOMİ KÜLTÜRÜ
    • Gastronomi Müzeleri
    • Gastronomi Podcastleri
    • Mezeler
    • Yemek Eşleşmeleri
      • Viski Yemek Uyumu
      • Rakı Yemek Uyumu
      • Yemek Şarap Uyumu
    • Gastronotun Köşesi
    • 1 Konu 1 Yazar
    • Gastrobio
    • Gastronomi Hikayeleri
    • GastroListe
    • Gastronomi Festivalleri
    PERU: Çölün, Okyanusun, Yüksek Rakımın Şarapları

    PERU: Çölün, Okyanusun, Yüksek Rakımın Şarapları

    Arkadaşlarımla Peru’ya gitme planları yaptığımızda önce aklımda...

  • PROGRAMLAR
    • Etkinlik Takvimi
    • Anason Akademisi
    • Slâinte Academy
    • Anadolu Üzümleri
    • WSET Yeterlilik Programları
      • WSET Şarap Yeterlilik Programları
      • WSET Distile İçki Yeterlilik Programları
    • M.E.B. Onaylı Fermente ve Distile İçecek Servis Elemanı Yetiştirme Programı
    • Atölye Çalışmaları
      • MIX LAB
      • Wine&Dine
      • Rakı Gastronomisi
      • Scotch&Dine
      • Diğer
    Etkinlik Takvimi

    Etkinlik Takvimi

    Her ay farklı temalarda yapılan atölyeler ve sektör profesyonellerine yönelik eğitimler için IWSA takvimini takip edin.

  • DİJİTAL YAYINLAR
    • Kütüphane
    • Spotify
    • Podcastler
    • E-Book
    • Storyschool
      • Rakı Story School
      • Şarap Story School
      • Viski Story School
    Podcastler

    Podcastler

    Konularında uzman kişilerle gerçekleştirdiğimiz podcast/videocast bölümlerimizi keşfedin.

Öne Çıkanlar
Şarap E-Book

Şarap E-Book...

Vizyon - Misyon

Vizyon - Misyon...

Bloody Holly Chipotly

Bloody Holly Chipotly...

PERU: Çölün, Okyanusun, Yüksek Rakımın Şarapları

PERU: Çölün, Okyanusun,...

M.E.B. Onaylı Fermente ve Distile İçecek Servis Elemanı Yetiştirme Programı

M.E.B. Onaylı Fermente...

Şarap E-Book

Şarap E-Book...

Vizyon - Misyon

Vizyon - Misyon...

Paylaş :

Gastronomi Festivalleri

  • Anasayfa >
  • Gastronomi Kültürü >
  • Gastronomi Festivalleri

Ocak

ICE WINE FESTIVAL

ST. MORITZ GOURMET FESTIVAL

Gastronomi Festivalleri

Şubat

NEW ZEALAND WINE & FOOD HARVEST FESTIVAL

TASTE OF FLORENCE FOOD EFSTIVAL

Gastronomi Festivalleri

Mart

PROWEIN

ALACATI OT FESTIVALI

Nisan

VINITALY

Gastronomi Festivalleri

Mayıs

VINEXPO ASIA - SINGAPORE

LONDON WINE FAIR

CLARE VALLEY SCA GOURMET WEEK 

Haziran

ROLL OUT THE BARRELS: SLO COAST WINERY EVENTS

WINEXPO GEORGIA

Temmuz

INTERNATIONAL PINOR NOIR CELEBRATION

Gastronomi Festivalleri

Ağustos

ITALIAN FOOD & VINO FESTIVAL 

Eylül

CRUSH WINE & FOOD FESTIVAL

Ekim

THE SANTA BARBARA VINTNERS FESTIVAL 

Kasım

SOMMELIERS' SELECTION TURKIYE

HONG KONG WINE & DINE FESTIVAL

THE SPECIALTY FOOD FESTIVAL

En Çok Okunanlar

Pomegranate Gin Fizz

Pomegranate Gin Fizz

Pomegranate Elderflower Spritzer

Pomegranate Elderflower Spritzer

Pomegranate Gin Fizz

Pomegranate Gin Fizz

Pomegranate Elderflower Spritzer

Pomegranate Elderflower Spritzer

Pomegranate Gin Fizz

Pomegranate Gin Fizz

Pomegranate Elderflower Spritzer

Pomegranate Elderflower Spritzer

Pomegranate Gin Fizz

Pomegranate Gin Fizz

Pomegranate Elderflower Spritzer

Pomegranate Elderflower Spritzer

Podcastler

Ayça Budak ile Tadımlık Sohbetler

İlginizi Çekebilir

Rakı Nasıl Yapılır?
Rakı nasıl yapılır?

Gastronotun Köşesi

Jilber Barutçiyan: Mantarların Kare Ası
Jilber barutçiyan: mantarların kare ası

1 Konu 1 Yazar

Urbain Dubois
Urbain dubois

Gastrobio

Fahri Gediz: Tarihin ve Lezzetin Toprakları: Dordogne
Fahri gediz: tarihin ve lezzetin

1 Konu 1 Yazar

Hangi Şaraplar Havalandırılır?
Hangi şaraplar havalandırılır?

Şarap Terimleri

Teşekkürler

Bir hata oluştu.İnternet bağlantınızı kontrol edin.İnternet bağlanınızın olduğundan eminseniz [email protected] adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Teşekkürler

E-bülten aboneliğinizi onaylamak için lütfen e-posta adresinize gönderilen linke tıklayınız.

E-bültenimize Abone Olun

E-bültenimize
Abone Olun

Etkinlik ve duyurularımızdan haberdar olmak için e-bültene kayıt olun.

Hakkımızda
  • Vizyon Misyon
  • Erişilebilirlik
  • İnternet Sitesi Kullanım Koşulları
  • Kişisel Verilerinizi Koruyoruz
  • Erişilebilirlik Bildirgesi
  • Sosyal Medya Topluluk İlkeleri
  • Akreditasyonlar
  • Akademi
  • Uzmanlarımız
  • Galeri
  • İletişim
Fermente ve Distile İçecek Kültürü
  • Distile İçecek Kültürü
    • Distile İçki Terimleri
    • Distile 101
    • Kokteyller
    • Rakı Duyusal Çemberi
    • Rakı 101
    • Rakı Tarihi
    • Viski 101
    • Viski Tarihi
    • Rakı Terimleri
    • Viski Terimleri
  • Şarap Kültürü
    • Şarap 101
    • Şarap Tarihi
    • Şarap Terimleri
    • Şarap Terimleri Nasıl Okunur?
    • Kırmızı Şarap Nasıl Yapılır?
    • Roze Şarap Nasıl Yapılır?
    • Beyaz Şarap Nasıl Yapılır?
    • Anadolu'nun Yerel Üzümleri
    • Türkiye'de Bağ Bozumu
Gastronomi Kültürü
  • Gastronomi Müzeleri
  • Gastronomi Podcastleri
  • Mezeler
  • Yemek Eşleşmeleri
    • Viski Yemek Uyumu
    • Rakı Yemek Uyumu
    • Yemek Şarap Uyumu
  • Gastronotun Köşesi
  • 1 Konu 1 Yazar
  • Gastrobio
  • Gastronomi Hikayeleri
  • GastroListe
  • Gastronomi Festivalleri
Programlar
  • Etkinlik Takvimi
  • Anason Akademisi
  • Slâinte Academy
  • Anadolu Üzümleri
  • WSET Yeterlilik Programları
    • WSET Şarap Yeterlilik Programları
    • WSET Distile İçki Yeterlilik Programları
  • M.E.B. Onaylı İçecek Servis Personeli Eğitim Programı
  • Atölye Çalışmaları
    • MIX LAB
    • Wine&Dine
    • Rakı Gastronomisi
    • Scotch&Dine
    • Diğer
Dijital Yayınlar
  • Kütüphane
  • Spotify
  • Podcastler
  • E-Book
  • Storyschool
    • Rakı Story School
    • Şarap Story School
    • Viski Story School
IWSA bir
kuruluşudur.
Kararında İçiniz

IWSA sektör profesyonelleri için açılmış bir sayfadır.

LÜTFEN YASAL SATIN ALMA YAŞINDAN KÜÇÜKLERLE PAYLAŞMAYIN.

Sorumlu Alkol Tüketiniz

  • Şartlar & Koşullar
  • Diageo Gizlilik Merkezi
  • Erişilebilirlik
  • Sosyal Medya Topluluk İlkeleri
  • Gizlilik & Çerez Uyarısı

© Diageo 2025 IWSA Her Hakkı Saklıdır

Iwsa Logo

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

Gün

13

01

31

Ay

Temmuz

Ocak

Aralık

Yıl

2025

1945

2025

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ