Viski tarihinden viski üretimine Scotch çeşitlerinden yemek uyumuna viski kültürünün temel bilgilerini öğrenmek veya hatırlamak.
Viski sektöründe ilk kez çalışacak kişiler, Sektör içinde çalışan; fakat viski hakkında daha öncesinden bilgi sahibi olmayan kişiler, Bu sektörde çalışmayıp; fakat temel seviyede bilgi sahibi olmak isteyen, viskiye ilgi duyanlar, Bu konuda kendini geliştirmek isteyen herkes katılabilmektedir.
18 yaşını doldurmuş kişiler katılabilirler.
Eğitim Dili :
Türkçe
Konjentan :
30 Kişi
-Distilasyon nedir?
-Viski tarihi
-Ülkelere göre viski çeşitleri
-Viski üretimi
-Viskinin hammaddeleri
-Damıtma evi karakterleri
-Viski Üretiminde Belirleyiciler
-Viski Çeşitleri
-Scotch çeşitleri
-İskoçya viski bölgeleri
-Viski tadımına sistematik yaklaşım
-Viski etiketi nasıl okunur?
-Viski servisi nasıl yapılır?
-Viski nasıl saklanır?
-Viski-yemek uyumu?
-Viski aroma çarkı
-Temel viski kokteylleri
SINAV
-Online zoom uygulaması üzerinden gerçekleşiyor
-25 soru çoktan seçmeli. %50 doğru cevap ile sertifika ve pine sahip olabiliyorsunuz.
13KASIM | PAZARTESI | 2023
Slâinte Academy 1. Ders
13 KASIM | PAZARTESI 19:00 - 21:00
Slâinte Academy 2 Ders
14 KASIM | SALI 19:00 - 21:00
Slâinte Academy Sınav
15 KASIM | ÇARŞAMBA 19:00 - 20:00
25EKIM | ÇARŞAMBA | 2023
Slâinte Academy 1. Ders
25 EKIM | ÇARŞAMBA 19:00 - 21:00
Slâinte Academy 2. Ders
26 EKIM | PERŞEMBE 19:00 - 21:00
Slâinte Academy Sınav
27 EKIM | CUMA 19:00 - 20:00
TÜKENDİ
19EYLÜL | SALI | 2023
Slâinte Academy 1. Ders
19 EYLÜL | SALI 19:00 - 21:00
Slâinte Academy 1. Ders
20 EYLÜL | ÇARŞAMBA 19:00 - 21:00
Slâinte Academy Sınav
21 EYLÜL | PERŞEMBE 19:00 - 20:00
TÜKENDİ
Viski Mentor
Gün: 13/11/2023
Saat: 19:00-21:00
Gün: 14/11/2023
Saat: 19:00-21:00
Gün: 15/11/2023
Saat: 19:00-20:00
Duyurularımızdan önceden haberdar olmak isterseniz E-bülten aboneliği başlatabilirsiniz.
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2023
1943
2023
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ