Paylaş :

Poached Pear & Ginger Daiquiri

Poached Pear & Ginger Daiquiri

Poached Pear & Ginger Daiquiri Malzemeler

  1. 60 ml beyaz rom
  2. 30 ml taze sıkılmış misket limonu suyu
  3. 3 yemek kaşığı baharatlı haşlanmış armut*
  4. 1 çay kaşığı taze rendelenmiş zencefil kökü
  5. 15 ml haşlanmış armuttan elde edilen şurup*

Poached Pear & Ginger Daiquiri Hazırlanışı

Tüm malzemeleri kırılmış buzla birlikte bir blendera ekleyin. Pürüzsüz olana kadar karıştırın. Old fashioned bir kadehe Poached Pear & Ginger Daiquiri kokteylinizi servis edin.

*Baharatlı haşlanmış armut ve şurup: 1 armutu dörde bölün. Düşük ateşte bir tencere veya sos tavasında basit şuruba batırın ve iyice ısıtın. Kişisel tercihinize göre kakule, yıldız anason, vanilya, tarçın ve karabiber taneleri gibi çeşitli baharatlardan bir tutam ekleyin. Bir saat düşük ateşte ısıtın. Ateşten alın ve kullanmadan önce tamamen soğumasını bekleyin. Katı parçaları süzün ve şişeleyin. Sıkıca kapatarak buzdolabında bir haftaya kadar saklanabilir.