
Fesleğen yapraklarını çalkalama kabında hafifçe ezin. Üzerine rakıyı ekleyip kısa bir süre bekleterek fesleğenin aromasıyla infüze olmasını sağlayın. Ardından limon suyu ve şeker şurubunu ilave edin. Karışımı önce buz eklemeden iyice çalkalayın. Daha sonra birkaç parça buz ekleyip kısa fakat kuvvetli bir şekilde tekrar çalkalayın. Karışımı, çift süzme yöntemiyle önceden soğutulmuş bir viski bardağında buz üzerine süzün. Bir fesleğen yaprağı ile süsleyerek Rakı Roka karışımınızı servis edin.
by Fatih Akerdem

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2025
1945
2025
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ