Viski tarihinden viski üretimine Scotch çeşitlerinden yemek uyumuna viski kültürünün temel bilgilerini konunun uzmanı viski mentoru Nihat Önder'den öğrenebileceğiniz online viski eğitim programı IWSA'da başlıyor.
Dersler IWSA'da fiziki sınıf ortamında ve sınav online zoom uygulaması üzerinden gerçekleşecektir.
Sınav-Online: 6 Ocak, 19.00-20.00
*Sınava giriş hakkı için tüm derslere katılım zorunludur.
Nihat Önder Kadıköy Anadolu Lisesi ve ardından Boğaziçi Üniversitesi Kimya bölümünden mezun olmuştur.
2004 yılından bu yana eğitim koçluğu yapmaktadır.
2018 yılından beri viski tarihi ve kültürü hakkında eğitimler vermeye devam etmektedir.
3 yılı aşkın süredir aşağıdaki konseptlerde çok sayıda hem yüz yüze hem de online etkinlikler organize etmiştir.
Mey|Diageo Türkiye tarafından kurulan IWSA, gastronomi sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefliyor. Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedefleyen merkez, bütünsel bir yeme &içme eğitimine destek oluyor.
Etkinliğe ait notlar: Etkinlik 18 yaş üstüne açıktır.
Gün: 04/01/2023
Saat: 19:00-21:00
Gün: 05/01/2023
Saat: 19:00-21:00
Gün: 06/01/2023
Saat: 19:00-20:00
IWSA
Büyükdere Caddesi Bahar Sokak No: 13 River Plaza Kat:28 34394 Şişli / İstanbul
Duyurularımızdan önceden haberdar olmak isterseniz E-bülten aboneliği başlatabilirsiniz.
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2025
1945
2025
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ