
Kırmızı dolmalık biberi temizleyin ve üst kısmını kapak olarak kullanmak üzere kesin. Biberin dörtte birini küçük parçalara ayırın. Bu parçaları taze greyfurt suyu, ahududu püresi, ahududu (veya şeker) şurubu ve çili ile infüze edilmiş rakı ile birlikte blenderda karıştırın. Karışımı çalkalama kabına alıp buz eklemeden çalkalayın. Hazırladığınız dolmalık biberin içine karışımı boşaltın ve içine birkaç parça buz ekleyerek servis edin. Üst kapağı olarak ayırdığınız biber parçasıyla Hot'n Fun karışımınız sunabilirsiniz.
by Fatih Akerdem

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2025
1945
2025
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ