Paylaş :

3 Farklı Punch Karışımı

3 Farklı Punch Karışımı
3 Farklı Punch Karışımı

1.Jingle Juice

Jingle Juice Malzemeler

  1. 2 şişe Kırmızı Moscato Şarabı
  1. 1 şişe Prosecco
  1. 950 ml Elma Suyu ve Kızılcık Suyu Karışımı
  1. 120 ml Votka
  1. 15-20 Yaprak Taze Nane Yaprağı
  1. 300 gram Dondurulmuş Turna Yemişi
  1. 2 adet yuvarlak kesilmiş misket limonu dilimi

Garniş: Bardaklar için;

100 gram toz şeker

Limon dilimleri

Jingle Juice Hazırlanışı

Önce bardakların kenarını lime ile ıslatıp şekere batırarak süsleyin.

Tüm malzemeleri genişçe bir kaseye veya sürahiye dökün. Prosecco’yu sürahiye dökene kadar soğukta ve kapalı tutun. Tüm malzemeleri ekledikten sonra karıştırın. En son donmuş Turna yemişini, misket limonu dilimini ve taze nane yapraklarını ekleyin. Lime ve şeker ile süslenmiş bardaklarınıza Jingle Juice punch karışımınızı servis edebilirsiniz. 22 kokteyl bardağı ölçüsünde servis çıkacaktır.

3 Farklı Punch Karışımı

2. Christmosas

Christmosas Malzemeler

  1. 1 şişe Champagne/Prosecco/Cava/Köpüren Şarap
  1. 235 ml Köpüklü Üzüm Suyu
  1. 100 gram Taze Kızılcık
  1. 150 gram Yeşil Üzüm (ikiye bölünmüş)
  1. 2 adet Yeşil Elma (küp küp doğranmış)
  1. 350 gram Nar Tanesi (1 orta boy nardan çıkar)

Christmosas Hazırlanışı

Büyük bir sürahi veya punç kasesinde elmaları, kızılcıkları, üzümleri ve nar çekirdeklerini karıştırın. Üzerine köpüklü üzüm suyu ve şampanyayı dökün ve Christmosas punch karışımını servis etmeden önce iyice karıştırın. Standart bir kokteyl bardağı ile 6 servis çıkacaktır.

3 Farklı Punch Karışımı

3. Moscow Mule Punch

Moscow Mule Malzemeler

  1. 700 ml Votka
  1. 950 ml Zencefil Birası
  1. 235 ml Taze Sıkılmış Misket Limon Suyu
  1. 30-40 Adet Taze Nane Yaprağı
  1. İnce Dilimlenmiş 2 Adet Misket Limonu
  1. 1 kilo Buz Küpü

Moscow Mule Hazırlanışı

Geniş bir punch kasesine önce bolca buzu ekleyin. Sonrasında zencefil birası, votka, taze misket limonu suyu, lime dilimleri ve nane yapraklarını kaseye koyup karıştırın. Servis için kepçe ile Moscow Mule punch karışımınızı bardaklara ya da geleneksel bakır kupalara doldurun. Üzerini ekstra taze nane yaprakları ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Standart bir kokteyl bardağı ile 13 servis çıkacaktır.

Kaynaklar