
Garniş: Bardaklar için;
100 gram toz şeker
Limon dilimleri
Önce bardakların kenarını lime ile ıslatıp şekere batırarak süsleyin.
Tüm malzemeleri genişçe bir kaseye veya sürahiye dökün. Prosecco’yu sürahiye dökene kadar soğukta ve kapalı tutun. Tüm malzemeleri ekledikten sonra karıştırın. En son donmuş Turna yemişini, misket limonu dilimini ve taze nane yapraklarını ekleyin. Lime ve şeker ile süslenmiş bardaklarınıza Jingle Juice punch karışımınızı servis edebilirsiniz. 22 kokteyl bardağı ölçüsünde servis çıkacaktır.
Büyük bir sürahi veya punç kasesinde elmaları, kızılcıkları, üzümleri ve nar çekirdeklerini karıştırın. Üzerine köpüklü üzüm suyu ve şampanyayı dökün ve Christmosas punch karışımını servis etmeden önce iyice karıştırın. Standart bir kokteyl bardağı ile 6 servis çıkacaktır.
Geniş bir punch kasesine önce bolca buzu ekleyin. Sonrasında zencefil birası, votka, taze misket limonu suyu, lime dilimleri ve nane yapraklarını kaseye koyup karıştırın. Servis için kepçe ile Moscow Mule punch karışımınızı bardaklara ya da geleneksel bakır kupalara doldurun. Üzerini ekstra taze nane yaprakları ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Standart bir kokteyl bardağı ile 13 servis çıkacaktır.
Kaynaklar

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2025
1945
2025
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ