Urla Bağ Yolu’nun Teruar’ı IWSA’da gastronomi meraklıları ile buluşuyor! Teruar’daki deneyimin mimarı Ezgi Serdaroğlu’nun anlatımları, Teruar Urla’nın kurucusu ve şefi Osman Serdaroğlu’nun imzasını taşıyan lezzetler ile IWSA’nın yöneticisi&eğitmeni Ayça Budak’ın eşleşmelerinin buluştuğu kaçırılmayacak bir gece sizleri bekliyor.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi mezunu olan Ezgi Serdaroğlu, Teruar’ın yaratıcı sürecinin ayrılmaz bir parçası. Markanın iletişim, dekorasyon, otelcilik ve servis tasarım süreçlerini yönetirken iş hayatında edindiği iletişim ve otelcilik birikiminden yararlanmaktadır. Mekanın bütünlüğünü desteklemek ve Osman Serdaroğlu’nun mutfak vizyonunun doğru iletişimi ile sürdürülebilirliği için tadım menüsünün deneyimini tasarlayarak, Teruar’ın büyümesine katkı sunmaktadır. Ayrıca sosyal medya ve web sitesi yönetimiyle markanın dijital alandaki varlığını da geliştirmektedir.
ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana mezunu Osman Serdaroğlu, Teruar’ı kurmadan önce mutfak vizyonunu Güney İtalya’da, Michelin yıldızlı iki şefin mutfaklarında geçirdiği yıllarla geliştirdi. Gennaro Esposito’nun Napoli’deki “Torre del Saracino”su ve Pino Cuttaia’nın “La Madia”sında kazandığı deneyimin ardından Urla’ya dönerek, bölgenin doğasını, zeytinliklerini ve bağlarını merkeze alan bir anlayışla kendi mutfak yolculuğunu başlattı. Türkiye’nin gastronomi değerini hak ettiği uluslararası çizgide sunabilmek amacıyla, birbirini tamamlayan tüm parçalarıyla bir bütün olan Teruar’ı kurdu.
Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamlamıştır. İleri derece İngilizce ve Fransızca bilmektedir.
İş hayatına üniversite yıllarında yaz aylarında Londra’da öğrenci rehberliği ve tam zamanlı olarak da ATÜ Duty Free Vintage Şarap Mağazası’nda Satış Temsilcisi olarak başlamış ve sektörün önemli şarap markalarında da görev yapmıştır. 2005 yılında Mey İçki/Diageo’da çalışmaya başlayan Ayça Budak, Saha Eğitim Yöneticisi , Ticari Pazarlama On Trade Şefi , Satış Yöneticisi, Kayra Wine Center Eğitim Müdürü gibi birçok farklı pozisyonda görev almıştır. 2000 yılından beri aynı zamanda hobisi olan şarap ve alkollü içkiler sektöründe çalışmakta ve Temmuz 2013’ten beri de IWSA yönetimini sürdürmektedir. Ayça Budak bu dönem boyunca birçok şarap uzmanı ile çalışmıştır.
California Vinquiry Labs Sensory Training, Plumpton College Viticulture, MSA Yiyecek İçecek İşletmeciliği ve Wine & Spirit Education Trust Level 4 Diploma eğitimi almıştır. MEB ve WSET’nin yetkili eğitmenidir. Ayrıca Management Center Turkey’den Eğiticinin Eğitimi, ACT Danışmanlık’tan Koçluk ve Mentorluk, Diem Akademi’den Nefes Eğitimi ve Hikaye Anlatıcılığı gibi bir çok mesleki ve kişisel gelişim sertifikasına sahiptir.
Mey|Diageo Türkiye tarafından kurulan IWSA, gastronomi sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefliyor. Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedefleyen merkez, bütünsel bir yeme &içme eğitimine destek oluyor.
Herhangi bir gıda alerjiniz var ise [email protected] adresine bildirmenizi rica ederiz.
Etkinlik 18 yaş üstüne açıktır.
Gün: 04/11/2025
Saat: 19:00-23:30
IWSA, River Plaza 28. Kat
Büyükdere Caddesi Bahar Sokak No:13 River Plaza Kat:28 34394 Şişli / İstanbul RIVER PLAZA’YA GELİŞ 1.Metro ile Geliş Metro ile Levent Durağında inince Özdilek AVM oklarını takip ederek, AVM’ye vardıktan sonra, en altta yer alan Özdilek Hipermarket içinden geçip dışarıya çıktıktan sonra hemen sağda River Plaza girişinde direkt kimliğinizi ileterek River Plaza’ya giriş yapabilirsiniz. 2.Metro veya Otobüsle Gelenler için Alternatif AVM bitiminde hemen yanındaki yola saparak (Dede Korkut Sokak üzerinden) Bahar Sokağa giriş yapabilir; River Plaza’nın ana girişinden geçiş yapabilirsiniz. 3.Araba ile Geliş Özdilek AVM’nin otoparkını kullanarak, otoparka giriş yaptıktan sonra (otopark ücretlidir) en altta yer alan Özdilek Hipermarket içinden geçip dışarıya çıktıktan sonra hemen sağda River Plaza girişinde direkt kimliğinizi ileterek River Plaza’ya giriş yapabilirsiniz.
Duyurularımızdan önceden haberdar olmak isterseniz E-bülten aboneliği başlatabilirsiniz.
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2025
1945
2025
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ