• ETKİNLİK TAKVİMİ chevron_right
  • HAKKIMIZDA
    • Vizyon - Misyon
    • Erişilebilirlik
    • İnternet Sitesi Kullanım Şartları
    • Kişisel Verilerinizi Koruyoruz
    • Erişilebilirlik Bildirgesi
    • Sosyal Medya Topluluk İlkeleri
    • Akreditasyonlar
    • Sınıflar
    • Uzmanlarımız
    • Galeri
    • İletişim
    İletişim

    E-Posta:

    [email protected]

    Telefon:

    +90 ​549 538 37 68

    Adres:

    Büyükdere Caddesi Bahar Sokak No:13 River Plaza Kat:28 34394 Şişli/İstanbul

  • FERMENTE VE DİSTİLE İÇECEK KÜLTÜRÜ
    • Distile İçecek Kültürü
      • Distile İçki Terimleri
      • Distile 101
      • Kokteyller
      • Rakı Duyusal Çemberi
      • Rakı 101
      • Rakı Tarihi
      • Whisky 101
      • Viski Tarihi
      • Rakı Terimleri
      • Viski Terimleri
    • Şarap Kültürü
      • Şarap 101
      • Şarap Tarihi
      • Şarap Terimleri
      • Şarap Terimleri Nasıl Okunur?
      • Kırmızı Şarap Nasıl Yapılır?
      • Roze Şarap Nasıl Yapılır | 6 Adımda Roze Şarap Yapımı
      • Beyaz Şarap Nasıl Yapılır?
      • Anadolu'nun Yerel Üzümleri
      • Türkiye'de Bağ Bozumu
    Coffee Old Fashioned

    Coffee Old Fashioned

    Kokteyl tariflerini, malzeme önerileri ve püf noktalarıyla keşfedin.

  • GASTRONOMİ KÜLTÜRÜ
    • Gastronomi Müzeleri
    • Gastronomi Podcastleri
    • Mezeler
    • Yemek Eşleşmeleri
      • Viski Yemek Uyumu
      • Rakı Yemek Uyumu
      • Yemek Şarap Uyumu
    • Gastronotun Köşesi
    • 1 Konu 1 Yazar
    • Gastrobio
    • Gastronomi Hikayeleri
    • GastroListe
    • Gastronomi Festivalleri
    3 Farklı Yaz Mezesi

    3 Farklı Yaz Mezesi

    Etimolojik geçmişi tam olarak bilinmeyen cacık sözcüğü...

  • PROGRAMLAR
    • Etkinlik Takvimi
    • Anason Akademisi
    • Slâinte Academy
    • Anadolu Üzümleri
    • WSET Yeterlilik Programları
      • WSET Şarap Yeterlilik Programları
      • WSET Distile İçki Yeterlilik Programları
    • M.E.B. Onaylı Fermente ve Distile İçecek Servis Elemanı Yetiştirme Programı
    • Atölye Çalışmaları
      • MIX LAB
      • Wine&Dine
      • Rakı Gastronomisi
      • Scotch&Dine
      • Diğer
    Etkinlik Takvimi

    Etkinlik Takvimi

    Her ay farklı temalarda yapılan atölyeler ve sektör profesyonellerine yönelik eğitimler için IWSA takvimini takip edin.

  • DİJİTAL YAYINLAR
    • Kütüphane
    • Spotify
    • Podcastler
    • E-Book
    • Storyschool
      • Rakı Story School
      • Şarap Story School
      • Viski Story School
    Podcastler

    Podcastler

    Konularında uzman kişilerle gerçekleştirdiğimiz podcast/videocast bölümlerimizi keşfedin.

Öne Çıkanlar
Şarap E-Book

Şarap E-Book...

Vizyon - Misyon

Vizyon - Misyon...

Coffee Old Fashioned

Coffee Old Fashioned...

3 Farklı Yaz Mezesi

3 Farklı Yaz...

M.E.B. Onaylı Fermente ve Distile İçecek Servis Elemanı Yetiştirme Programı

M.E.B. Onaylı Fermente...

Şarap E-Book

Şarap E-Book...

Vizyon - Misyon

Vizyon - Misyon...

Galeri

  • Anasayfa >
  • Galeri

Eğitimler

ANADOLU ÜZÜMLERİ
Anadolu üzümleri
WSET-2. Seviye Distile İçkiler Yeterlilik Programı
Wset-2. seviye distile içkiler yeterlilik
WSET-3. Seviye Şarap Yeterlilik Programı
Wset-3. seviye şarap yeterlilik programı
WSET-1. Seviye Şarap Yeterlilik Programı
Wset-1. seviye şarap yeterlilik programı
IWSA Ekip
Iwsa ekip
WSET-1. Seviye Distile İçkiler Yeterlilik Programı
Wset-1. seviye distile içkiler yeterlilik
Sınıflar Galeri
Sınıflar galeri
Slainte Academy
Slainte academy

Atölyeler

WINE&DINE: Giro d'Italia
Wıne&dıne: giro d'ıtalia
15. Genç Sommelier Yarışması
15. genç sommelier yarışması
WINE&DINE: POP UP: DEREKOY LOKANTASI
Wıne&dıne: pop up: derekoy lokantası
RAKI GASTRONOMİSİ: HER UMUT ORTAK ARAR SOFRASI
Rakı gastronomisi: her umut ortak
WINE&DINE: #GoodCarbsOnly: SANDWICH
Wıne&dıne: #goodcarbsonly: sandwıch
MIX LAB: KENDİ KARIŞIMINI YARAT
Mıx lab: kendi karışımını yarat
SCOTCH&DINE: FOUR CORNERS OF SCOTLAND
Scotch&dıne: four corners of scotland
WINE&DINE: SENSES IN WINE
Wıne&dıne: senses ın wıne
RAKI GASTRONOMİSİ: ŞEHRİN BALIK VAKTİ
Rakı gastronomisi: şehrin balık vakti
WINE&DINE: OBUR YAZILAR’DAN İLHAMLA
Wıne&dıne: obur yazılar’dan ilhamla

Teşekkürler

Bir hata oluştu.İnternet bağlantınızı kontrol edin.İnternet bağlanınızın olduğundan eminseniz [email protected] adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Teşekkürler

E-bülten aboneliğinizi onaylamak için lütfen e-posta adresinize gönderilen linke tıklayınız.

E-bültenimize Abone Olun

E-bültenimize
Abone Olun

Etkinlik ve duyurularımızdan haberdar olmak için e-bültene kayıt olun.

Hakkımızda
  • Vizyon Misyon
  • Erişilebilirlik
  • İnternet Sitesi Kullanım Koşulları
  • Kişisel Verilerinizi Koruyoruz
  • Erişilebilirlik Bildirgesi
  • Sosyal Medya Topluluk İlkeleri
  • Akreditasyonlar
  • Akademi
  • Uzmanlarımız
  • Galeri
  • İletişim
Fermente ve Distile İçecek Kültürü
  • Distile İçecek Kültürü
    • Distile İçki Terimleri
    • Distile 101
    • Kokteyller
    • Rakı Duyusal Çemberi
    • Rakı 101
    • Rakı Tarihi
    • Viski 101
    • Viski Tarihi
    • Rakı Terimleri
    • Viski Terimleri
  • Şarap Kültürü
    • Şarap 101
    • Şarap Tarihi
    • Şarap Terimleri
    • Şarap Terimleri Nasıl Okunur?
    • Kırmızı Şarap Nasıl Yapılır?
    • Roze Şarap Nasıl Yapılır?
    • Beyaz Şarap Nasıl Yapılır?
    • Anadolu'nun Yerel Üzümleri
    • Türkiye'de Bağ Bozumu
Gastronomi Kültürü
  • Gastronomi Müzeleri
  • Gastronomi Podcastleri
  • Mezeler
  • Yemek Eşleşmeleri
    • Viski Yemek Uyumu
    • Rakı Yemek Uyumu
    • Yemek Şarap Uyumu
  • Gastronotun Köşesi
  • 1 Konu 1 Yazar
  • Gastrobio
  • Gastronomi Hikayeleri
  • GastroListe
  • Gastronomi Festivalleri
Programlar
  • Etkinlik Takvimi
  • Anason Akademisi
  • Slâinte Academy
  • Anadolu Üzümleri
  • WSET Yeterlilik Programları
    • WSET Şarap Yeterlilik Programları
    • WSET Distile İçki Yeterlilik Programları
  • M.E.B. Onaylı İçecek Servis Personeli Eğitim Programı
  • Atölye Çalışmaları
    • MIX LAB
    • Wine&Dine
    • Rakı Gastronomisi
    • Scotch&Dine
    • Diğer
Dijital Yayınlar
  • Kütüphane
  • Spotify
  • Podcastler
  • E-Book
  • Storyschool
    • Rakı Story School
    • Şarap Story School
    • Viski Story School
IWSA bir
kuruluşudur.
Kararında İçiniz

IWSA sektör profesyonelleri için açılmış bir sayfadır.

LÜTFEN YASAL SATIN ALMA YAŞINDAN KÜÇÜKLERLE PAYLAŞMAYIN.

Sorumlu Alkol Tüketiniz

  • Şartlar & Koşullar
  • Diageo Gizlilik Merkezi
  • Erişilebilirlik
  • Sosyal Medya Topluluk İlkeleri
  • Gizlilik & Çerez Uyarısı

© Diageo 2025 IWSA Her Hakkı Saklıdır

Iwsa Logo

18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

Gün

13

01

31

Ay

Temmuz

Ocak

Aralık

Yıl

2025

1945

2025

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ